Leefstijl verandering

Behandelingen & trainingen gericht op leefstijlverandering

Onze maatschap vraagt soms veel van ons. Wilt u minder stress ervaren, afvallen of wilt u zo fit mogelijk door het leven gaan? Wij bieden verschillende behandelingen/trainingen aan.

Afvallen
Afvallen of op gewicht blijven kan soms lastig zijn. Door kleine aanpassingen te maken in het dagelijks leven kan je al gauw de positieve effecten van bewegen ervaren. Naast een gedegen oefenprogramma kan er ook samengewerkt worden met de diëtisten van “What about Food”. Door deze samenwerking hopen wij dat u zo optimaal mogelijk uw doel kan behalen.

Groepstherapie
Groepstherapie is populair! Er wordt bij Fysiotherapie Wehl-Beek verschillende groepslessen aangeboden zowel in de avond als overdag.

Ontspannings- en ademtherapie
De ontspannings-ademtherapie is er op gericht om te leren loslaten van spanning die men onbewust vast houdt. Spanning kan zowel een lichamelijke als mentale oorzaak hebben. Door bewust te worden van die spanning kan het lichaam weer in balans komen en zul je merken dat de klachten verminderen.

Iceman training
De Iceman methode is opgebouwd vanuit de trainingsprincipes van Wim Hof. Hij staat bekend als de Iceman. Onderzoekers van het Radboud Universiteit in Nijmegen hebben een verband gevonden met zijn methode én het optimaliseren van het immuunsysteem. Het verminderen van verkoudheidsklachten, verlagen van stress, toename van energie en het stimuleren van de aanmaak van nieuwe cellen zorgen ervoor dat jouw lichaamsfuncties zullen verbeteren en diverse klachten kunnen verminderen. Onder begeleiding van Hans Reesing en Emiel Snelder maak je kennis met de verschillende facetten en effecten van de Iceman methode: ademhaling, focus en kou.

Specialisten

Desi Schuring & Terry Kempers

Heb je vragen of wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk Wehl-Beek voor jou kan doen? Maak dan een afspraak! Voor een afspraak kun je bellen met 0314-681858 of klik op onderstaande afspraakbutton.

Behandeling op afspraak