Over ons

Fysiotherapie Wehl-Beek

Al ruim dertig jaar zetten de medewerkers van Fysiotherapie Wehl-Beek zich in om u beter te laten bewegen. Dit doen wij met kennis, aandacht en, vooral, met betrokkenheid. Als collega’s werken wij nauw samen om u de beste fysiotherapeutische zorg aan te bieden!

Missie

Een vooruitstrevende praktijk met oog voor het individu, waar kwaliteit, toekomst, bezieling en beleving samenkomen. “Van patiënt naar cliënt”.

De huidige ontwikkeling in de zorg vraagt om steeds meer gespecialiseerde fysiotherapeuten; specialisten die nauw samenwerken aan het herstel van cliënten, de zogenaamde ‘TotaalZorg’. De cliënt mag van ons verwachten dat de kwaliteit en het aanbod afgestemd zijn op de hulpvraag en er een constructieve samenwerking is met de beschikbare disciplines.

Onze moderne praktijk biedt kwalitatief hoogwaardige behandeling op basis van de laatste inzichten uit praktijk en wetenschap. Uitgevoerd door hoogopgeleide fysiotherapeuten in een professionele en inspirerende omgeving waar alle specialisaties verenigd zijn en waar de cliënt centraal staat. Dit vraagt continu investeren in, niet alleen onze fysiotherapie nis en therapieomgeving maar ook in de ervaringen van de cliënt met de praktijk.

Samenwerken

Om het beste behandelresultaat te bereiken werken wij met anderen samen. Het is mogelijk om naast fysiotherapie ook de kunde van andere gezondheidsprofessionals in te zetten. Zie hieronder een overzicht van onze partners.

Diëtistenpraktijk What About You
logo what about you
Voetencentrum Wender
Logo wender
Ergotherapie Boom
logo ergotherapie boom

Behandeling op afspraak