Rugklachten

Rugpijn

Rugpijn komt in de Westerse wereld met regelmaat voor. Maar liefst 60 tot 90% van de bevolking krijgt minstens één keer in zijn of haar leven te maken met rugklachten. Gelukkig heeft rugpijn een gunstig natuurlijk beloop en herstellen veel mensen.

Lage rugklachten
Lage rugklachten kunnen een grote impact hebben op je dagelijks leven en kunnen verschillende oorzaken hebben. Misschien is het in de rug geschoten, heb je last van een hernia, heb je last van uitstraling in de benen of zijn jouw rugspieren niet sterk genoeg?

Fysiotherapie en rugklachten
Wanneer de oorzaak gevonden is, wordt er een behandelplan opgesteld door jouw fysiotherapeut. Behandelingen kunnen bestaan uit bijvoorbeeld mobiliserende technieken, huiswerkoefeningen, beweegadviezen, dry-needling en manuele therapie. Daarnaast beschikt Fysiotherapiepraktijk Wehl-Beek over een ruime oefenzaal waar getraind kan worden om jouw rug sterker te maken.

Heb je vragen of wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk Wehl-Beek voor jou kan doen? Maak dan een afspraak! Voor een afspraak kun je bellen met 0314-681858 of klik op onderstaande afspraakbutton.

Behandeling op afspraak