Kinderfysiotherapie

Diverse behandelingen

Bij kinderen kunnen tal van klachten en stoornissen aanleiding zijn voor een behandeling. Door passiviteit, voorkeurshouding, motorische onrust, moeite met houdingsveranderingen en eenzijdig bewegen kunnen baby’s baat hebben bij de kinderfysiotherapeute.

Jonge kinderen en basisschoolkinderen kunnen behandeld worden voor onder meer een achterstand in de motoriek, schrijfproblemen, bewegingsangst, houdingsproblemen, overgewicht, hypermobiliteit of te weinig kracht.

Kinderen met een chronische ziekte, spasticiteit, aangeboren en verworden afwijkingen kunnen behandeld worden om de ontwikkeling te stimuleren. De kinderfysiotherapeute kan kinderen testen om te kijken of er sprake is van een achterstand in ontwikkeling en bekijkt samen met ouders en kind wat hier het beste aan gedaan kan worden. Ook werkt de kinderfysiotherapeute samen met de betrokken kinderarts, schoolarts of onderwijzer.

Onze specialist op het gebied van kinderfysiotherapie is Kristel van Aken.

Heb je vragen of wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk Wehl-Beek voor jou kan doen? Maak dan een afspraak! Voor een afspraak kun je bellen met 0314-681858 of klik op onderstaande afspraakbutton.

Behandeling op afspraak