Agnes Polman

Agnes Polman

Werkzaamheden

Sinds augustus 2017 ben ik als secretaresse werkzaam bij de praktijk. Er hangt een fijne sfeer en de therapeuten zijn erg kundig in hun vak. Ik plan daarom met trots de patiënten in de agenda bij mijn collega’s.

Ik verzorg de facturering/declaraties, onderhoud de contacten met de zorgverzekeraars en zorg ik voor de abonnementen van zowel de zwemgroepen als de medische fitness. 

Wat ik ook erg prettig aan mijn werk vind is het contact dat ik met patiënten hebt. Soms merk ik dat mensen hun verhaal willen doen, en uiteraard bied ik dan een luisterend oor.  Ons streven is natuurlijk ook dat de patiënten, naast dat ze uiteraard met hun klachten geholpen worden, ze zich prettig en op hun gemak voelen binnen de praktijk. 

Overige activiteiten
Op de dagen dat ik niet “hier” te vinden ben, vind ik het heerlijk om lekker te wandelen, een leuke fietstocht te maken,  beetje rommelen in en om huis en tuin, of fijn even een terrasje pakken in het gezellige Doesburg . Ik drink mijn koffie met een lekkere laag opgeschuimde melk.

Aanwezig op
Op maandag, dinsdag en donderdag zul je mij als eerste tegenkomen als je bij de praktijk binnenkomt  😉 

Behandeling op afspraak