Chantal Ankersmit

Chantal Ankersmit

Opleiding & specialisaties

Nadat ik in 2019 afstudeerde als fysiotherapeut, ben ik bij Fysiotherapie Wehl-Beek gaan werken.  Wat mij erg aanspreekt in het werk als fysiotherapeut is samen met de patiënt werken aan zijn of haar doel, dit kan een klein doel zijn zoals weer op kunnen staan uit de stoel maar dit kan ook een sporter zijn die zijn of haar niveau weer wil behalen. Het samen zoeken naar hoe we doelen kunnen bereiken, dat is een ontzettend leuk en uitdagend proces om deel van uit te mogen maken! Een open communicatie vind ik erg prettig, wanneer we ons beide open kunnen stellen voor elkaar is er sprake van een wederzijds vertrouwen.

Vooraf van mijn werkzaamheden als fysiotherapeute heb ik verschillende cursussen gevolgd in de sportwereld door mijn eerdere opleiding Sport&Bewegen, dit gaat van step-lessen tot aan personal training. Het sporten en bewegen van mensen blijft me al jaren interesseren. Bij Fysiotherapie Wehl-Beek heb ik dit uitgebreid door de cursus ASM Athletic Skills Model te behalen. In september 2021 ben ik begonnen met de driejarige Masteropleiding Manuele Therapie. Manuele Therapie richt zich op het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat die samenhangen met beperkingen in activiteiten en participatie en zich uiten in het Neuro-Musculo-Skeletale (NMS) domein.

Naast het behandelen geef ik samen met Noëlle Stammers het oefentherapie in het water en de medische fitness.

Overige activiteiten
In 2020 ben ik in Keijenborg gaan wonen. Zoals de meeste hier in de praktijk ben ik ook gek van sporten, mijn energie kan ik nog steeds kwijt op het voetbalveld. Verder houd ik van opstap gaan, reizen en vooral lekker eten.
Koffie drink ik het liefst zwart.

E-mail
ankersmit@fysiowehlbeek.nl

BIG-Registratienummer:
79058953704

Aanwezig op
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag*
*behalve op studiedagen

Behandeling op afspraak