Hidde Vinkenvleugel

Hidde Vinkenvleugel

Opleiding & specialisaties

Nadat ik in juni 2021 mijn diploma fysiotherapie heb behaald, ben ik vanaf augustus 2021 begonnen met werken bij Fysiotherapie Wehl-Beek. Het was voor mij een bekende plek omdat ik tijdens mijn afstudeerjaar hier stage heb gelopen. Wat ik het leuke vind aan het vak is de veelzijdigheid en het werken met mensen. Ook ben ik geïnteresseerd in sport gerelateerde klachten, dit komt voort uit mijn sportieve hobby’s. De patiënt staat voor mij centraal, samen stellen wij een behandelplan op om zo het gewenste resultaat te behalen.

Tijdens mijn opleiding in Enschede heb ik de Medical taping cursus gevolgd. Eind 2021 ben ik begonnen met het volgen van cursussen. Ik heb een cursus gevolgd over perifeer arterieel vaatlijden en een cursus over osteoporose. In de toekomst wil ik nog wel een masteropleiding gaan volgen, welke dat gaat worden weet ik nog niet.

Overige activiteiten
Vanaf mijn 6e ben ik begonnen met voetbal bij Ulftse Boys, tot op heden ben ik nog steeds actief lid bij deze club en keep ik in het eerste elftal. Naast voetbal doe ik in mijn vrije tijd nog aan fitness, wielrennen en mountainbiken.
Koffie drink ik altijd zwart.

E-mail
vinkenvleugel@fysiowehlbeek.nl

BIG-Registratienummer:
99929901504

Aanwezig op
Dinsdag, donderdag en vrijdag

Behandeling op afspraak