Kristel van Aken

Kristel van Aken

Opleiding & specialisaties

In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Sindsdien behandel ik in deze praktijk zowel volwassenen als kinderen. In eerste instantie combineerde ik mijn werk als fysiotherapeut met het beoefenen van topvolleybal (Longa ‘59). Samenwerking, teamspirit en het toewerken naar het hoogst haalbare resultaat vond en vind ik nog steeds mooie uitdagingen.

In deze praktijk werken we in een prettige sfeer met de collega’s samen en maken we regelmatig van elkaars expertise en specialismen gebruik om zo patiënten optimaal te kunnen begeleiden in hun behandelproces!

Het werken met kinderen had altijd al mijn interesse en al snel wist ik zeker dat ik me daarin verder wilde specialiseren. In 2009 behaalde ik mijn diploma tot kinderfysiotherapeut (Master of Physical Therapy). Als kinderfysiotherapeut vind ik het leuk om te werken met kinderen om hen zo te stimuleren en begeleiden dat bewegen plezier geeft en nieuwe mogelijkheden biedt.

Sinds 2020 werk ik ook een ochtend in de week op Kindcentrum het Timpaan in Wehl om kinderen met fijn motorische/schrijfproblemen te helpen. Door op deze locatie te werken is het mogelijk om nog intensiever met leerkrachten en andere deskundigen samen te werken wat het behandelresultaat van het kind ten goede komt!

Naast de individuele behandelingen, geef ik ook met veel plezier therapie aan verschillende beweeggroepen.

Overige activiteiten
Van oorsprong kom ik uit Nieuw-Wehl, maar sinds 2006 ben ik woonachtig in Angerlo. Daar woon ik samen met mijn man en twee kinderen. Ik houd van sportief bezig zijn en gezellige dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden. Volleyballen was jarenlang mijn grote passie. Inmiddels ben ik daarmee zelf gestopt, maar train ik het volleybalteam van mijn dochter. Op dit moment wandel ik graag, pak af en toe de wielrenfiets of maak een rondje op de skeelers.
Koffie drink ik het liefst met een scheutje melk.

E-mail
aken@fysiowehlbeek.nl

BIG-Registratienummer:
59062079504

Aanwezig op
Maandag, woensdag en donderdag

Behandeling op afspraak