Martin Moons

Martin Moons

Opleiding & specialisaties

In 1986 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Nadien lange tijd als fysiotherapeut werkzaam in een eerstelijnspraktijk in Winterswijk. Vanaf 2010 werkzaam bij zowel een praktijk in Doetinchem als bij Fysiotherapie Wehl-Beek. Vanaf 2014 wat betreft fysiotherapie alleen werkzaam in Wehl.

Als fysiotherapeut en geregistreerd sportfysiotherapeut heb ik ruime ervaring met orthopedische aandoeningen, sportblessures en postoperatieve revalidatie. Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan het behandelen van (complexe) schouderklachten zoals overbelastingsklachten door werk/sport, bewegingsgerelateerde klachten, peesrupturen, frozen shoulder en instabiliteit. De juiste diagnose is daarbij een belangrijk uitgangspunt voor een succesvolle behandeling. Ook heeft hij veel ervaring opgedaan met de revalidatie na schouderoperaties, bijvoorbeeld voor botbreuken, peesscheuren (‘cuff repairs’), SLAP-laesies, schouderluxaties, labrumletsels, en bij latissimusdorsiplastiek en (omgekeerde) schouderprothese. Verwijzing daarvoor vindt plaats vanuit onder andere het Slingelandziekenhuis Doetinchem, Bergmanclinic en Maartenskliniek Nijmegen.
Naast schouderklachten ligt mijn passie en ervaring bij de revalidatie en testen van sporters met voorstekruisbandproblematiek. Als performance volleybaltrainer was ik meerdere jaren verbonden aan dames 1 van Orion Doetinchem. Daarnaast ben ik auteur van vele artikelen op het gebied van fysiotherapie, schouderklachten en training. Verder ben ik ontwikkelaar en hoofdredacteur van nascholingsuitgaven voor fysiotherapeuten, waaronder het tijdschrift Physios.

Ik ben geregistreerd sportfysiotherapeut sinds 1991 en heb vele cursussen gevolgd op het gebied van (sport)fysiotherapie, schouderklachten, sportblessures, voorstekruisbandrevalidatie, revalidatie na operaties, et cetera. Eigenlijk teveel om ze allemaal te benoemen.

Overige activiteiten
Als ik nog tijd over heb dan besteed mijn tijd het liefst tijd aan drummen, fotografie, straattheater, concerten, en sporten en bewegen in de natuur.
Bij voorkeur drink ik een pittige doppio of een goed verdeelde latte macchiato.

E-mail
moons@fysiowehlbeek.nl

BIG-Registratienummer:
69034517604

Aanwezig op
Maandag, woensdag en vrijdag

Behandeling op afspraak