Noëlle Stammers

Noelle Stammers

Opleiding & specialisaties

Nadat ik in 2014 afstudeerde als fysiotherapeut, ben ik bij Fysiotherapie Wehl-Beek en andere praktijken gaan werken. In 2018 ben ik volledig werkzaam bij deze praktijk. Wat mij erg aanspreekt aan het werk is de samenwerking met de patiënt naar zijn of haar doel. Communicatie speelt bij mij een grote rol. Ik vind het prettig als iemand zich op zijn of haar gemak voelt. Vertrouwen is namelijk essentieel om het doel te bereiken dat iemand gesteld heeft. Daarnaast vind ik het fijn dat ik kan samenwerken met mijn collega’s en andere gezondheidsprofessionals voor het beste behandelresultaat!

Na het volgen van verschillende cursussen, gericht op Medical taping, Myfasciale pijn en Functiestoornissen van de bekkenbodem, ben ik in juni 2023 afgestuurd als Master bekkenfysiotherapeute aan de SOMT University of Physiotherapy te Amersfoort. De studie richt zich op vijf domeinen: 1. Lage rug/heup en bekken, 2. Gynaecologie, 3. Urologie, 4. Gastro-enterologie en 5. Seksuologie. De opleiding en mijn interesse in het fascie vind ik een geweldige combinatie om te gebruiken in de fysiotherapie.

Naast het behandelen geef ik ook therapie aan verschillende beweeggroepen.

Overige activiteiten
Sinds 2021 woon ik in Arnhem vlakbij de Uiterwaarden. Ik houd van wandelen door de natuur en ik ben gek op sporten. Zo doe ik aan hardlopen, fitness, zwemmen, mountainbiken, motorrijden en kitesurfen. Daarnaast ben ik gek op dieren, avontuur en reizen.
Koffie drink ik het liefst zwart.

E-mail
stammers@fysiowehlbeek.nl

BIG-Registratienummer:
99918579804

Aanwezig op
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Behandeling op afspraak