Ralf Scholten

Ralf Scholten

Opleiding & specialisaties

Al weer sinds december 2013 ben ik werkzaam al fysiotherapeut bij Fysiotherapie Wehl-Beek. Na mijn stage hier op de praktijk ben ik als waarnemer aan de slag gegaan, in de loop van de tijd heb ik langzaam mijn agenda gevuld tot een volledige baan. De gemoedelijke sfeer en het contact met de mensen wat ook gewoon in dialect mag spreekt me erg aan en zorgt er voor dat ik met plezier naar me werk ga. Sinds februari 2020 ben ik de uitdaging aangegaan om de maatschap te versterken. Je zult me dan ook af en toe met gereedschap of in de tuin zien rondlopen om naast de patiënt ook technisch alles aan de “gang” te houden.

Momenteel ben ik in fases bezig om mijn master musculoskeletaal af te ronden als sportfysiotherapeut. Ik vind het een uitdaging om mensen aan het sporten te houden, ook als ze geblesseerd zijn is het belangrijk om in beweging te blijven. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd voor medical taping en dry needling om in te zetten als interventie bij verschillende blessures.

Overige activiteiten
Mijn keuze om sportfysiotherapeut te worden komt voort omdat ik mijn hele leven al met sport bezig ben. Voetbal, tennis, survival, motorcross van alles heb ik al met plezier gedaan. De laatste jaren zit ik veel op de racefiets en zoek ik in regionale wedstrijden daar de competitie op. Het nieuwste hoofdstuk in mijn sportcarrière is de triatlon. Zo heb van de Covid periode gebruik gemaakt om voor een triatlon te trainen en deze met succes voltooid. Je kunt me dus naast de praktijk ook in het zwembad, op de fiets of hardlopend tegen komen.

E-mail
scholten@fysiowehlbeek.nl

BIG-Registratienummer:
29918178304

Aanwezig op
Dinsdag, Donderdag, Vrijdag | Wehl
Woensdag | Kilder

Behandeling op afspraak